nl-NLen-GB
Waar kunnen wij u mee helpen? How can we help you?
Search
Contact

Femke van Velden - van Passel

Advocaat

Al sinds 2001 civilist in hart en nieren, begon ik mijn advocaten-avontuur bij een groot advocatenkantoor te Nijmegen na een voltooide rechtenstudie op de (destijds) Katholieke Universiteit Nijmegen, thans Radboud Universiteit.

Hierna zocht ik de Brabantse contreien weer op en heb ik tot 2010 met veel plezier in Vught mijn advocaten carrière voortgezet, alwaar ik mijn hart verloor aan het arbeidsrecht.
Vught werd te klein en ik kreeg de behoefte aan het leiding geven van een eigen praktijk. Deze stap werd mij mogelijk gemaakt bij een advocatenkantoor in Eindhoven.
De praktijk, de cliënten, het kantoor: alles heeft mij enorm veel geleerd aan business-genereren, zowel particulier als MKB bijstaan, het geven van trainingen en seminars en het ontzorgen van de cliënt in zijn geheel.

Steeds meer en steeds belangrijker wordt het om samen naar een oplossing te komen. Ook de rechtbank wijst partijen steeds vaker partijen naar een mediator door. Dat is voor mij reden geweest om in 2017 de Mediationopleiding te gaan volgen. Sinds 2018 ben ik dan ook MfN-geregistreerd mediator en kan ik ook op die weg helpen de communicatie te herstellen / verbeteren en een oplossing te vinden waarin partijen zich gehoord voelen en respectvol met elkaar om gaan.  


Kwaliteit op hoog niveau, enthousiasme en doortastendheid zijn kernbegrippen die u snel in mij zult herkennen.


Femke van Velden - van Passel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het hoofdrechtsgebied arbeidsrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht de advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contact met Femke