nl-NLen-GB
Waar kunnen wij u mee helpen? How can we help you?
Search
Contact

Tarieven

Daarover wil NOVO Advocatuur en Mediation graag duidelijk zijn

Vooraf duidelijkheid. Dat is prettig, zeker als om de financiële kant van de dienstverlening gaat. Het eerste gesprek is kosteloos. Wilt u weten wat uw zaak u ongeveer gaat kosten? Dan krijgt u – voor zover mogelijk - vooraf een kosteninschatting. U weet dan direct waar u aan toe bent. De kosteninschatting wordt berekend aan de hand van het geldend uurtarief, dat € 195,-- excl. Btw bedraagt. Verder worden er geen kantoorkosten of andere onverklaarbare kosten in rekening gebracht. Liever een 'fixed fee'? Dat kan in een aantal gevallen uiteraard ook!

Ook als u verzekerd bent bij een rechtsbijstandverzekeraar zoals bijvoorbeeld ARAG, DAS of Achmea kan NOVO Advocatuur en Mediation u helpen. In veel gevallen heeft u recht op vrije advocaatkeuze en kunnen de kosten worden verhaald op uw verzekering.

Wenst u vast gebruik kunnen maken van NOVO’s kennis en advies? Dan is het NOVO HR telefoonabonnement ideaal voor u. Zo heeft u voor een vast bedrag per jaar, onbeperkt telefonisch juridisch arbeidsrecht advies. En er zijn nog meer voordelen verbonden aan het abonnement, zoals een gratis kennismaking en Legal Scan, gratis deelname aan onze webinars en seminars. Daarnaast kunt u desgewenst 2 keer per jaar een afspraak maken om uw lastige dossiers te bespreken en krijgt u, indien het nodig is, 10% korting op ons reguliere uurtarief. Hieronder treft u een overzicht aan van de prijzen.

Het NOVO HR telefoonabonnement!
Abonnementsprijs per jaar*

Zzp-er € 350
1 tot 10 werknemers € 400
11-20 werknemers € 500
 21-50 werknemers € 650
51-100 werknemers € 750
101-250 werknemers € 900
250+ werknemers € 1.500
* Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.


Wilt u meer weten? Vraag naar de voorwaarden en u ontvangt een passende offerte, specifiek gericht op uw wensen.

Rez Gaff

Zelfstandig jurist

"2020 was niet het meest ideale jaar om af te studeren (Ondernemingsrecht, Tilburg University) want veel advocatenkantoren durfden het vanzelfsprekend niet aan om een jurist aan te nemen. Ik merkte dat het aantal dossiers en nieuwe cliënten er niet minder op was geworden, alleen de vraag naar een fulltime jurist was afgenomen. Vandaar dat ik op ZZP-basis ben gaan werken als jurist ondernemingsrecht voor enkele advocatenkantoren, waaronder ook NOVO. 

Hiervoor heb ik stages gelopen in het bedrijfsleven en bij NOVO Advocatuur en gewerkt in de financiële sector. Het vertalen van complexe wetten en regels naar gewone-mensen-taal en zo mensen en bedrijven kunnen helpen met het behalen van hun doel geeft mij energie. Het adviseren van ondernemers biedt de mogelijkheid om in elke fase van de onderneming te kunnen fungeren als een vraagbaak en samen op zoek te gaan naar creatieve en efficiënte oplossingen."

 

Neem contact met ons op