Waar kunnen wij u mee helpen? How can we help you?
Search
Contact

Over NOVO Advocatuur en Mediation

Specialist in het arbeidsrecht

NOVO Advocatuur en Mediation is in 2015 opgericht door Femke van Velden - van Passel en Aranka de Voogd. Aranka heeft per 01 april 2020 NOVO verlaten.

Femke heeft al sinds 2001 ervaring als advocaat en heeft al lang geleden besloten dat zij haar passie voor het arbeidsrecht wilt inzetten om zowel werkgevers als werknemers bij te staan.

 

Waarom u voor NOVO Advocatuur en Mediation moét kiezen!

NOVO Advocatuur en Mediation is hét kantoor dat naast haar cliënten staat, voor hen opkomt en een stap vooruitdenkt voor haar cliënten. NOVO is een op en top niche advocatenkantoor dat zich puur en alleen richt op het arbeidsrecht, in de breedste zin des woords. Zowel werkgevers als werknemers kunnen bij NOVO Advocatuur en Mediation terecht voor raad en daad op arbeidsrechtelijk vlak. Het delen van kennis en bieden van advies en bijstand op het hoogste niveau is waar NOVO voor staat. NOVO Advocatuur en Mediation neemt de drempel naar rechtshulp weg en denkt mee en vooruit doordat zij attendeert op ontwikkelingen en nieuwe kansen op het gebied van het arbeidsrecht. Hiermee is NOVO Advocatuur en Mediation niet alleen reactief, maar wil zij tevens op voorhand haar cliënten adviseren, zodat vervelende arbeidsrechtelijke geschillen en situaties voorkomen kunnen worden.

Door praktische, op maat gesneden adviezen voor iedere cliënt, komen we tot een voor ieder passende oplossing die duidelijkheid zal geven.

NOVO Advocatuur en Mediation neemt deel aan de klachten- en geschillenregeling Advocatuur.

 

Neem contact met ons op

Relevante samenwerkingen